میدان ساعت تبریز آدم را میبرد ازمیر
4 ماه پیشدر سفر به تبریز با شهریار، کباب، قرابیه و ائل گلی بر سر یک سفره خواهیم نشست.
مهراب گشت
مطالعه جاذبههای گردشگری تبریز خواندنی نیست؛ دیدنی است.
فرهنگ مردم تبریز در چاهار خط کفایت است؟
مردم این شهر بابت تاریخ طولانی، زبان خاص، آداب و رسوم ویژه، و هنرهای دستی مشهورند. زبان اصلی مردم تبریز آذری است که بهعنوان یکی از گویشهای ترکی در ایران شناخته میشود. در تبریز معمولاً با چای، قهوه یا خوراکیهای سنتی در خانهها خوشآمد میگویند. مردم تبریز به هنر و صنایع دستی اهمیت زیادی میدهند و این شهر بهویژه به خاطر فرش تبریز، میناکاری و سرامیکسازی شهرت دارد. آشپزی مردم تبریز بسیار متنوع و خوشمزه است. برخی از غذاهای معروف تبریز شامل کباب تبریزی، دلمه، خورشت آلو، کوفته تبریزی و آش ترش و انواع شیرینی و باقلوا هستند. مردم تبریز در تجارت و بازرگانی مهارت خاصی دارند و این شهر در طول تاریخ بهعنوان مرکز تجاری مهم در ایران شناخته میشده است.
سفر به تبریز مناسب چه کسانی است؟
بهترین زمان سفر به مرکز آذربایجان شرقی
بهار (فروردین تا خرداد) و پاییز (مهر تا آبان) بهدلیل هوای معتدل و طبیعت زیبا و رنگارنگ این دو فصل، بهترین زمانها برای سفر به تبریز هستند. برای خرید بلیط هواپیما و رزرو هتل کلیک کنید!
طرز برخورد تبریزیها با یک توریست چگونه است؟
پای سفره یک تبریزی چی بخوریم حظمان تکمیل شود؟
شاهگولی یا ائلگولی؟ ( تاریخچه این مکان تفریحی تبریز)
شاهگولی یعنی دریاچه شاه و ائلگولی به معنای دریاچه ملت است. امروز بیشتر به نام دوم صدایش میزنند. آق قویونلوها مجوز تاسیس بنای لب آب را صادر کردند. صفویان هم پروژه را گسترش دادند. " قهرمان میرزا" متاثر از نامش اینجا رو تکمیل کرد و شد محل کیف و حال درباریان سلسله قجر! عمق دریاچه به 12 متر میرسد. امکان قایق سواری فراهم است. مردم برای پیک نیک و پیاده روی به اینجا تردد دارند. شبها بساط کباب و جوج فراهم است و روزها زیر سایه درختان صدای خش خش بسته چیپس و پفک نوجوانان به گوش میرسد. هوا بیشتر اوقات دل خوش کننده و تمیز است. جاذبه خوبی به نظر میرسد. چرا هنوز سرجایمان نشستهایم؟
آجر به آجر خاطره دارد این دیوار
حوالی یک صبح دل انگیز بهاری در سال 1354 خورشیدی امضا ثبت ملی بازار تبریز به رسمیت شناخته شد. قرابیه و شربت زعفران پذیرایی آن روز بود. ایدهپردازی و نقشه راه گسترش توریسم تبریز از همان روزها آغاز شد و تا الان ادامه داشته است. از قلم نیفتد که به سال 1389 شمسی سازمان جهانی یونسکو هم مزین به نام بازار تبریز شد. آقایان فرهیخته ابن بطوطه، مارکوپولو و حمدلله مستوفی همراه با چند تن دیگر از رونق و شکوه اینجا داستانها سر دادهاند. یکی از بهترین مکانهای گردشگری برای قدم زدن در تونل زمان و لمس اجرهای دیوارهای هزار آدم به خود دیده همین بازار سرپوشیده تبریز است.

رستورانگردی در سفر به تبریز گؤزَل
تبریز است و رستورانهایش! رژیم را در سفر به تبریز کنار بگذارید و از این فرصت خاص تا بینهایت لذت ببرید. بهترین رستورانهای تبریز کبابی حاج رضا، برکه و حاج مجید